Bierparadijs, lid van Prik & Tik

Bierparadijs, lid van Prik & Tik

Bierparadijs, vanaf nu officieel Prik & Tik lid 

Met veel bierplezier kunnen we jullie meedelen dat Bierparadijs vanaf 2017 officieel A-lid is geworden van Prik & Tik België. Dankzij dit lidmaatschap, kan Bierparadijs genieten van nog meer voordelen.

Prik & Tik is de grootste Belgische aankoopgroepering in drank met 115 leden, verspreid over gans Vlaanderen. Zo bieden zij de zelfstandige drankenhandelaar een uitgebreid, gevarieerd en concurrentieel assortiment van dranken. Anderzijds voorziet Prik & Tik de aangesloten handelaars van sterke en vernieuwende concepten.

Voor de consument wil Prik & Tik de eerste keuze zijn door een volledig assortiment aan te bieden uitgebreid met aantrekkelijke promo’s. Naast de maandelijkse promoties van Prik & Tik (afhankelijk van de voorraad), biedt Bierparadijs ook haar eigen maandelijkse promoties aan. De klant kan dus genieten van nog meer promoties! Let wel, niet het hele assortiment van Prik & Tik is bij Bierparadijs te vinden.

Het is de missie van Prik & Tik om de aangesloten drankenhandelaars richting te geven, en samen met hen te zorgen voor het bevorderen van Prik & Tik als eerste keuze van de professionele en particuliere klant.

Jullie zullen vanaf nu ook het beeld van Prik & Tik regelmatig bij onze winkel zien.

Prik & Tik Bierparadijs