Degustaties

Regelmatig vinden er bij Bierparadijs lekkere en gezellige degustaties plaats van de laatste nieuwe bieren. Een officiële degustateur van de brouwerij komt dan zijn bieren voorstellen. Tijdens deze degustatie kan je steeds een bier proeven en meer uitleg vragen over het desbetreffende bier. Tegelijkertijd brengt de degustatie ook steeds een promotie met zich mee.

Ontdek hier welke degustaties er momenteel gepland zijn bij Bierparadijs.

Zaterdag 17 & zondag 18 juni 2017: Il Miogusto

Omdat er dit weekend geen bierdegustatie gepland is, willen we jullie graag iets nieuw laten proeven! We hebben namelijk zopas enkele gloednieuwe Italiaanse prosecco’s van Il Miogusto binnen.

Il Miogusto is de trendsetter op het gebied van vernieuwde Italiaanse wijncocktails. Wijncocktails zijn niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Deze drankjes op basis van wijn zijn zacht en lekker verfrissend. Zij hebben de meest verrassende combinaties voor je gemaakt!

Daarnaast biedt Il Miogusto een unieke lijn met vino spumante en prosecco die op traditionele wijze worden geproduceerd in het hart van de provincie Treviso. De prosecco is al jaren in opmars en is tegenwoordig populairder dan de traditionele champagne. Terecht vinden wij, de smaak van een goede prosecco is zacht en soms zelfs licht zoet. Perfect om van elk moment een feest te maken.

Opgelet, er zal deze keer geen degustateur aanwezig zijn! Je kan in onze winkel enkele van deze heerlijke prosecco’s zelf komen proeven.

Tot dan!

Degustatie Il Miogusto Bierparadijs

Zondag 11 juni: Vylmer

Op zondag 11 juni hebben we weer een degustatie bij Bierparadijs. Deze keer is het geen bierdegustatie, maar een degustatie van de lekkerste aperitief: Vylmer.

Verfrissende aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets.

Vylmer is een ambachtelijke aperitief uit de Provence, geïnspireerd op het recept uit de jaren ’50 van Madame Volmer en gemaakt van rosé wijn uit de Luberon, een distillaat van bittere en zoete appelsienen, rietsuiker en kruiden.

Vylmer is het geesteskind van Annelies Lefere. De ouders van Annelies kregen in de jaren ’70 het receptje van Madame Volmer mee naar huis na hun vakantie in de Luberon. Jarenlang bleef het verborgen… tot nu!

Kom jij hem ontdekken? Tot dan!

Vylmer Degustatie Bierparadijs

Zaterdag 3 juni 2017: Hoegaarden Rosée

Nu de zomer in zicht is, is het weer die heerlijke tijd van het jaar om lekkere en frisse fruitbieren te drinken! Daarom staat er op zaterdag 3 juni 2017 opnieuw een bierdegustatie gepland bij Bierparadijs. Dan kan je namelijk in onze winkel de Hoegaarden Rosée van AB-Inbev komen degusteren!

Hoegaarden Rosée: hij is roze, maar het blijft wel een echte Witte. Wat hij extra heeft, dat is de zachte smaak en subtiele kleur van frambozen. Wat hij minder heeft, dat is alcohol (3%). Maar daardoor kan jij er misschien extra van genieten in ‘t zonneke.

Kom jij dit verfrissende bier ook proeven bij Bierparadijs? Tot dan!

Bierdegustatie Hoegaarden Rosée Bierparadijs