Degustaties

Regelmatig vinden er bij Bierparadijs lekkere en gezellige degustaties plaats van de laatste nieuwe bieren. Een officiële degustateur van de brouwerij komt dan zijn bieren voorstellen. Tijdens deze degustatie kan je steeds een bier proeven en meer uitleg vragen over het desbetreffende bier. Tegelijkertijd brengt de degustatie ook steeds een promotie met zich mee.

Ontdek hier welke degustaties er momenteel gepland zijn bij Bierparadijs.

Zondag 22 oktober 2017: Emelisse

Bierparadijs stelt voor: een nieuwe bierdegustatie! Op zondag 22 oktober 2017 zal je in onze winkel enkele lekkere Nederlandse bieren van Brouwerij Emelisse kunnen proeven. Zeker de moeite waard!

Brouwerij Emelisse werd recent samengevoegd met Brouwerij Slot Oostende. U raadt het al, zij bieden nu een bijzonder rijk assortiment speciaalbieren aan.

Klik op volgende link (https://www.slotoostende.nl/bieren-emelisse/) en ontdek de uitzonderlijke smaken van hun speciaalbieren. Kom jij zondag ook enkele van deze gerstenatten degusteren?

Tot dan!

Emelisse Degustatie Bierparadijs

Zaterdag 7 oktober 2017: Vicaris

Zijn jullie klaar voor een nieuwe bierdegustatie? Op zaterdag 7 oktober 2017 zal je de lekkere bieren van Vicaris kunnen degusteren.

Vincent Dilewyns is de oprichter van Brouwerij Dilewyns. Als afstammeling van een brouwersfamilie zit het brouwen hem in het bloed. Na het volgen van de nodige cursussen en het aanschaffen van de nodige materialen en grondstoffen kon hij van start gaan. Zijn eerste brouwsel werd gebrouwen op 11 december 1999.

Het vele experimenteren met verschillende gisten, mouten en hoppen bracht hem vrij snel tot een schitterend resultaat. Eerst werd de Tripel op punt gebracht, nadien volgde de Generaal. De Vicaris was geboren.

Tot dan?

Bierdegustatie Vicaris Bierparadijs

Zaterdag 23 augustus 2017: Pater Lieven

Op zaterdag 23 augustus 2017 zal Brouwerij Van Den Bossche zijn heerlijke Pater Lieven bieren komen degusteren bij Bierparadijs!

Eén keer in de vijftig jaar is Sint-Lievens-Esse en zijn deelgemeenten het toneel van de Livinusfeesten. Bij die gelegenheid viert de parochie zijn patroonheilige Sint-Livinus. Voor de editie van 1957 lanceerden Willy en Marc Van Den Bossche een nieuw bier op fles: Pater Lieven.

Omdat vijftig jaar wachten om te feesten wat lang is, organiseerde Brouwerij Van Den Bossche eind jaren zeventig een groot feest in de brouwerij. De vele aanwezigen maakten er kennis met Pater Lieven van ’t vat. Het succes van het frisse bier trapte een overweldigende verkoop los. Rond 1980 concentreerde de brouwerij zich volledig op de verkoop van Pater Lieven-en-Buffalo-bieren.

In 1997 was het weer feest, deze keer voor de honderdste verjaardag van Brouwerij Van Den Bossche. Naar aanleiding van het eeuwfeest kreeg de blonde Pater Lieven van 6,5% abv een make-over tot abdijbier. Een donkere Pater Lieven van 6,5% abv en een tripel van 8% abv vervoegden eveneens de rangen. Het typisch Belgische kerstbier van de Pater Lieven-familie, 9% abv sterk, werd herdoopt tot Kerstpater.

Jij komt toch ook?

Degustatie Pater Lieven Bierparadijs