Degustaties

Regelmatig vinden er bij Bierparadijs lekkere en gezellige degustaties plaats van de laatste nieuwe bieren. Een officiële degustateur van de brouwerij komt dan zijn bieren voorstellen. Tijdens deze degustatie kan je steeds een bier proeven en meer uitleg vragen over het desbetreffende bier. Tegelijkertijd brengt de degustatie ook steeds een promotie met zich mee.

Ontdek hier welke degustaties er momenteel gepland zijn bij Bierparadijs.

Zaterdag 22 september 2018: Brouwerij Maximus

Brouwerij Maximus is een jonge en ambitieuze brouwerij in het midden van Nederland, Utrecht. Met stoom brouwen zij ambachtelijke bieren op hun koperen installatie. Ze maken bieren die ze zelf lekker vinden, doordrinkbaar zijn, maar wel verrassend blijven bij iedere slok. De brouwinstallatie is in zijn geheel te bewonderen vanuit hun eigen proeflokaal. Wat hebben ze in hun assortiment?

BRUTUS (6%)
Zoetig in het begin met een hopbitterheid in de afdronk. Citrustonen door Amerikaanse hopsoorten. De lage gisting zorgt voor een goede doordrinkbaarheid. Winnaar van ‘Het meest gewaardeerde bier van de provincie Utrecht’.

HIGHHOPS (6%)
Als de Engelsen thee gingen halen in India, deden ze extra hop en wat meer alcohol in hun bier voor de houdbaarheid. Vijf soorten hop die verrassende frisse tonen geven met een niet te zware bittere afdronk.

PANDORA (6%)
Fris, fruitig en licht bitter bier. Een echt session. Het medium koolzuurgehalte zorgt ervoor dat de smaak nog beter tot zijn recht komt.

STOUT 8 (8%)
Engelse hop en verschillende geroosterde moutsoorten. Perfecte smaakbalans tussen verse koffie en chocolade. Romig en vol. Met een aangenaam bittertje.

Kom jij Brouwerij Maximus snel ontdekken bij Bierparadijs tijdens de degustatie?

Brouwerij Maximus - Degustatie - Bierparadijs

Zaterdag 25 augustus 2018: Ginette

Ginette Beer – Refreshing Organic Beer!

Wil jij ook eens een organisch biertje proeven? Dan is zaterdag 25 augustus 2018 dé kans voor jou!
Dan kan je namelijk de 4 soorten Ginette komen degusteren bij Bierparadijs.

Ginette is ontstaan uit een mooie vriendschap en een passie voor het milieu en ecologisch ondernemen.
De oprichters trachten zich zo milieubewust mogelijk te gedragen en hopen de mentaliteiten inzake verbruik te doen veranderen. Ze hebben daarom bewust gekozen voor een biologisch product (Certisys certificaat). Een keuze die de ontwikkeling van de traditionele landbouw ondersteunt alsook bijdraagt tot een nabijheidseconomie.

Ginette Natural White (5%)
Het nieuwe biologische bier van eerste kwaliteit, natuurlijk wit, maar zonder overmaat, sommigen vergissen zich en verwarren het soms met een blonde ;-).

Ginette Natural Fruit (4%)
Een fruitig bier met framboos, zwarte bes, braam en zelfs vlierbessensap. Met 4% alcohol, licht, niet te zoet, je zou bijna vergeten dat het om een bier gaat.

Ginette Natural Blond (5%)
Een echte blonde met verwoestende charmes! Met 5% alcohol, licht, verfrissend en amper bitter.

Ginette Natural Triple (9%)
Deze grote zus maakt de familie compleet. Met veel bitterheid, een vlierbloesem smaak en een sterk karakter (9°)!

De 4 Ginette bieren delen dezelfde waarden van authenticiteit en ambacht en worden uitsluitend met ingrediënten uit de biologische landbouw gebrouwen. (certisys certificaat)

Bovendien hebben we een fantastische actie gekoppeld aan deze degustatie. Bij aankoop van 6 flesjes Ginette, krijg je een gratis glas van Ginette bij!

Hopelijk tot dan!

Degustatie Ginette Bierparadijs

Zaterdag 11 augustus 2018: Hoegaarden Rosée 0.0% & Hoegaarden Julius

Op zaterdag 11 augustus 2018 hebben we weer een heerlijke degustatie bij Bierparadijs!

Deze keer kunnen jullie de Hoegaarden Rosée 0.0% & Hoegaarden Julius proeven in onze winkel.

Deze nieuwe aanwinst van de Hoegaarden familie bouwt – net zoals de succesvolle Hoegaarden Rosée en Hoegaarden 0,0 – verder op het gesmaakte Hoegaarden witbier. Hoegaarden 0,0% Rosée heeft dezelfde heerlijke, delicate smaak en net als Hoegaarden Rosée met de smaak van frambozen, maar dan zonder alcohol.

Hoegaarden Julius is een donker-goudblond, pittig en stevig bier. Het heeft een indrukwekkend, zeer geurig aroma en evolueert in de mond van zoet naar droog, waarbij de weelderige smaak zich ten volle ontplooit. Julius wordt gebrouwen met twee hopsoorten, gerstemout en gist.

Kom jij hen degusteren?

Hoegaarden Rosée 0.0% & Hoegaarden Julius - Bierparadijs

Zaterdag 2 juni 2018: Leffe Ruby & Jupiler 0.0%

Op zaterdag 2 juni hebben we weer 2 heerlijke degustaties voor jullie in petto. 2 kleppers van AB-Inbev zijn te proeven in onze winkel!

Leffe Ruby is een robijnrood, verfrissend bier dat ontstaan is uit de unieke combinatie tussen het abdijbier, een fijne toets van hout en het delicate aroma van rode vruchten.
Enkel ervaren handen slaagden erin om de eeuwenoude handelingen onder de knie te krijgen die Leffe Ruby de typische rode kleur en smaak van een abdijbier bezorgen. De natuurlijk frisse smaak en de subtiele toetsen van kruiden, rode vruchten en rozenhout brengen uw smaakpapillen meteen in vervoering. Maar in een Leffe kelkglas onthult dit bier pas écht al zijn charmes.
Leffe Ruby is overheerlijk bij aperitiefhapjes met verse geitenkaas en rode vruchten of met rauwe ham en meloen. Dit bier bevat 5% alcohol en wordt best bij een temperatuur van 5°C in een kelkglas geserveerd, zodat alle verschillende aroma’s vrijkomen.

Ontdek Jupiler 0.0%, de alcoholvrije Jupiler. Jupiler 0.0% heeft de verfrisende smaak van echt bier. Het dankt zijn smaak aan een uniek brouwproces op basis van de karakteristieke ingrediënten van Jupiler. In tegenstelling tot vele andere alcoholvrije bieren, wordt Jupiler 0.0% eerst volledig gegist en dan gede – alcoholiseerd.
Zo komen we aan een Jupiler met 0.0% alcohol en een heerlijke biersmaak. Nu kan je op elk moment van een frisse Jupiler genieten. Schol!

Kom jij deze 2 kanjers zaterdag proeven in onze winkel?

Degustatie Leffe Ruby & Jupiler 0.0% - Bierparadijs

Zaterdag 19 mei 2018: Pater Lieven

Op zaterdag 19 mei kan je 3 heerlijke Pater Lieven bieren van Brouwerij Van Den Bossche komen degusteren bij Bierparadijs!

Pater Lieven Blond (6.5%):
Fruitig, lichtzoet en zacht bitter.
Pater Lieven blond is een bleekgeel bier. Het dankt zijn fijne, witte schuim aan mooi parelend koolzuurgas.
In de neus vechten mout en bloemen om de aandacht terwijl een lichte bitterheid opduikt. De smaak is lichtzoet en zacht-bitter tegelijk. De droge afdronk hint naar de iets scherpere bitterheid van pompelmoes.

Degustatie Pater Lieven - Bierparadijs