Bierparadijs, member of Prik & Tik

Bierparadijs, member of Prik & Tik

Bierparadijs, vanaf nu officieel Prik & Tik lid 

Met veel bierplezier kunnen we jullie meedelen dat Bierparadijs vanaf 2017 officieel A-lid is geworden van Prik & Tik België. Dankzij dit lidmaatschap, kan Bierparadijs genieten van nog meer voordelen: Prik & Tik Bierparadijs!

Prik & Tik is de grootste Belgische aankoopgroepering in drank met 115 leden, verspreid over gans Vlaanderen. Zo biedt Prik & Tik de zelfstandige drankenhandelaar een uitgebreid, gevarieerd en concurrentieel assortiment van dranken. Anderzijds voorziet Prik & Tik de aangesloten handelaars van sterke en vernieuwende concepten.

Voor de consument wil Prik & Tik de eerste keuze zijn door een volledig assortiment aan te bieden uitgebreid met aantrekkelijke promo’s. Naast de maandelijkse promoties van Prik & Tik (afhankelijk van de voorraad), biedt Bierparadijs ook haar eigen maandelijkse promoties aan. De klant kan dus genieten van nog meer promoties! Let wel, niet het hele assortiment van Prik & Tik is bij Bierparadijs te vinden.

Het is de missie van Prik & Tik om de aangesloten drankenhandelaars richting te geven, en samen met hen te zorgen voor het bevorderen van Prik & Tik als eerste keuze van de professionele en particuliere klant.

Jullie zullen vanaf nu ook het beeld van Prik & Tik regelmatig bij onze winkel zien.

Prik & Tik Bierparadijs