Bierzakjes Bierparadijs te koop

Bierzakjes Bierparadijs te koop

Authentieke & handige bierzakjes Bierparadijs

Vanaf vandaag zijn er bij Bierparadijs gepersonaliseerde bierzakjes te koop!

Het ideale hebbeding voor al onze bierfans! Of geef het af als origineel cadeau voor jouw beste biervriend / biervriendin. Sleur voortaan niet meer met kartonnen / plastieken dozen of plastieken zakjes om jouw bier ergens mee naartoe te nemen.

We hebben 2 formaten gemaakt. In het kleinste bierzakje passen 6 bierflesjes van 33cl. In het grootste bierzakje passen 4 bierflessen van 75cl. Telkens handig verdeeld in vakken aan de binnenkant van de zak voor maximale ondersteuning en veiligheid. Zo kunnen de flessen niet tegen elkaar klinken. Zo wordt het gevaar op kapot springen vermeden. Zowel vooraan als achteraan vind je ons logo terug. De zakjes kunnen zeer handig en gemakkelijk gedragen worden door de comfortabele handgrepen.

Je kan deze zakjes los kopen in onze winkel of al meteen laten vullen met jouw bier naar keuze. Ons deskundig winkelpersoneel helpt jou kiezen en zal zorgen voor raad. Wij verkopen ook al enkele voorgemaakte zakjes met bier om jouw geen keuzestress te bezorgen. Voor ieder wat wils.

Kom jij eens langs?

Bierzakjes Bierparadijs Voorbeeld 1