25 jaar Bierparadijs – Bierfestival

25 jaar Bierparadijs – Bierfestival

Bierparadijs blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Wat in 1991 ooit begon als een kleine drankenhandel, is nu uitgegroeid tot een grote en bekende bierspecialist / drankenhandel in Hoogstraten en verre omstreken, van België tot in Nederland. Om deze verjaardag feestelijk te vieren, organiseert Bierparadijs voor de eerste keer in haar bestaan een smakelijk en gezellig bierfestival. Dit bierfestival zal plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016, vlak voor de winkel van Bierparadijs in de Wenenstraat in Meer.

Tijdens dit feestweekend zal je de lekkerste bieren kunnen proeven van talrijke bekende en minder bekende brouwerijen.

Jong en oud, iedereen is welkom op het bierfestival. Tevens is de toegang tot het bierfestival gratis.

Er zal gezellige rand- en kinderanimatie worden voorzien en enkele foodtrucks zorgen voor lekkere versnaperingen.

U kan zich op voorhand inschrijven voor het bierfestival in de winkel van Bierparadijs. Bij de voorinschrijving ontvangt u op voorhand 10 officiële drankjetons en 1 degustatieglas van 15cl ter waarde van €2. U kan op voorhand 10 jetons aankopen voor €15. Daarbij krijgt u het exclusieve proefglas gratis in een originele en knappe kartonnen verpakking.

Als u zich niet op voorhand inschrijft, betaalt u tijdens het feestweekend aan de kassa €1,5 voor 1 jeton en betaalt u €2 voor het proefglas. U kan enkel bieren degusteren in het officiële proefglas van Bierparadijs.

Vooraf inschrijven zal zeer spoedig mogelijk zijn in de winkel van Bierparadijs.

Wij zien alvast uit naar jullie komst.

Voor meer informatie over het bierfestival, surf naar: www.bierparadijsbierfestival.com

Affiche Bierparadijs Bierfestival 21 & 22 mei 2016