Stadsbrouwerij ’t Pakhuis

Stadsbrouwerij ’t Pakhuis

Bieren van ’t Pakhuis: Antwerpse lekkernijen

Stadsbrouwerij ’t Pakhuis aan de Vlaamsekaai in Antwerpen is één van die brouwerijen waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtrage en zonder pasteurisatie. Dankzij het nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers is men in staat unieke bieren te brouwen.

Voeg hierbij het unieke pand (1881) op een unieke locatie (het Antwerpse trendy zuid) en zit hier goed voor een uitstap of een avondje uit. Je kan gewoon even binnenstappen om hun bieren te proeven. Wil je graag op bezoek komen met een groter gezelschap? Dan ben je uiteraard ook welkom. Je kan heerlijk tafelen in het restaurant. Langs alle zijden wordt je ondergedompeld in de sfeer van de brouwerij rondom u.

Het Pakhuis - Bierparadijs

BIEREN

Ontdek het heerlijke assortiment van Stadsbrouwerij ’t Pakhuis bij Bierparadijs!

Den Bangelijke (8.5%)
Donker blond bier met een aangename geur en fruitige smaak. In de afdronk proef je een langdurige bitterheid. Den Bangelijke is hét vlaggenschip van de brouwerij.

Den Zwarte Sinjoor (6.7%)
Zwart bier van het type stout. Geur van chocolade en koffie. In de smaak zitten tonen van aardbeien en drop. Na een zoete start volgt een gebrande bitterheid als afdronk.

Het Stalen Ros (6.8%)
Oranje-amber, rossig bier van ’t Pakhuis. Fruitig met sinaasappel en licht kruidig met wijntoetsen. Heeft een volle complexe smaak en afdronk. Een feestbier waardig!

Ne Kriekelèr (8.3%)
Heerlijk kriekenbier van ’t Pakhuis! Stevige, roze schuimkraag en een intens fruitig (krieken) aroma. De smaak is overweldigend. Zoet begin, zacht zurig in de mond en licht bitter in de nasmaak. Loopt lang uit. Een prikkelend, vol bier!

Pakhuis - Bierparadijs

Pakhuis Bierparadijs