Koers Stand

Koers Stand

Deze maand zetten we graag enkele bieren in de kijker, die we kunnen linken aan ” de koers”.

Met de Ronde van Vlaanderen, zijn we afgelopen weekend goed gestart, met ook onze eigen “koers stand”.

Het Stalen Ros: 

Oranje-amber , rossig bier van ’t Pakhuis. Fruitig met sinaasappel en licht kruidig met wijntoetsen. Heeft een volle complexe smaak en afdronk. Een feestbier waardig!

 

De Bie Vélo:

Het bier heeft de smaak van de overwinning. ‘De Bie Vélo’ is een blonde lichtambere tripel en heeft een bijzondere smaak. Het evenwicht zoet-bitter is in balans. Het bier smaakt fruitig en heeft een moutige nasmaak. De finishing touch, dat zijn de kruidige toetsen van steranijs, koriander en salie. Het zal zowel bij de mannelijke als vrouwelijke fans in de smaak vallen. Heel lekker, stevig wel qua alcoholpercentage maar toch goed doordrinkbaar.”

 

Super 8 Flandrien:

De brouwers hebben al hun passie, geduld en doorzettingsvermogen gebundeld in de ultieme bekroning voor elke overwinning, klein of groot. Het resultaat is een karaktervol blond bier met heerlijke smaakmakers zoals vanille, eik, hop en koriander. Met een alcoholgehalte van 6.4% is het een stevige doordrinker voor echte doorzetters.

Gaverhopke Koerseklakske:

Een fris, blond bier met een alcoholpercentage van 5.5%. Het bier werd gecreëerd ter ere van Flandrien Briek Schotte.

Kwaremont:

Kwaremont blond is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning.

Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk… met een stijgingspercentage van 6,6%.